Welkom…

Het MS One to One programma is speciaal gemaakt om u te helpen tijdens uw behandeling. Er zijn heel wat exclusieve dingen te ontdekken op de website en er is nog méér als u zich registreert.

Wat kunt u verwachten van het MS One to One programma?

Het programma werd speciaal samengesteld voor mensen die gediagnosticeerd zijn met relapsing remitting multiple sclerose (RRMS) én een geneesmiddel van Genzyme voorgeschreven kregen.

Zodra u ingeschreven bent in het programma, kunt u verschillende hulpmiddelen vinden, die ontworpen werden om u te helpen zoveel mogelijk uit uw behandeling te halen.

  • Volledige toegang tot de MS One to One website, waarop informatie van experten te vinden is over MS en uw Genzyme behandeling.
  • gepersonaliseerde ondersteuning van speciaal opgeleidde verpleegkundigen, die kunnen antwoorden op vragen over uw geneesmiddel.
  • tijdschriften op regelmatige tijdstippen, waarin advies en informatie te vinden is over omgaan met uw behandeling en uw ziekte.
  • herinneringen aan afspraken, verstuurd via email en sms.

Geef uw toegangscode in voor een kennismaking met de MS One to One website en de mogelijkheid om u te registreren als lid.

Bekijk de volledige website door uw toegangscode te gebruiken. 

Volg de stappen zoals aangegeven op het “MS One to One” inschrijvingskaartje dat u van uw arts gekregen heeft